Bemiddeling in NL en DLD

Door de jarenlange ervaring met de fokkerij van sportpaarden beschikt de familie Van Straaten inmiddels over intensieve contacten met succesvolle fokkers in binnen- en buitenland. De fokproducten van Van Straaten hebben immers over de hele wereld succes; van Amerika, Canada en Mexico tot Engeland, Ierland en IndonesiŽ.

Of u nu op zoek bent naar een goede fokmerrie uit een bewezen merriestam, een interessant sportpaard of een veelbelovend veulen de familie Van Straaten is u graag van dienst. De familie Van Straaten biedt kwaliteitspaarden aan van alle leeftijden, niveaus en afstammingen. Het juiste adres voor professioneel advies en bemiddeling.

Door de bemiddeling van Van Straaten vindt u vast het paard dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Op basis van de eisen die u aan het paard stelt, zorgt de familie Van Straaten voor een voorselectie van geschikte paarden. Naast de paarden in eigen stal gebruiken ze daarvoor ook hun netwerk. Goede contacten met topfokkers in Nederland en in Holstein maken het mogelijk u paarden van topkwaliteit te laten zien.

Ook voor overleg of advies over uw fokkerij, een dekadvies bij uw merrie of hulp bij het selecteren van geschikte paarden kunt u bij de familie Van Straaten terecht. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Fred van Straaten, telefoon 0031 (0)546 671266 of 0031 (0)6 53371860, of mail ons op info@hazelhorst.nl U bent ook van harte welkom op het bedrijf om de paarden te bekijken.


Deel deze pagina: