Holsteiner lijn 104a

De familie van Straaten fokt met de volgende merries uit Holsteiner stam 104a:
* Retina-S (Goodtimes x Ahorn Z)
* Driata-S (Quite Capitol uit Traviata-S v. Natal x Contender)
* Clarchen (Quaprice).

Zonella (Cor de la Bryere), moeder van Prima Donna-SDeze wijdvertakte stam kent drie vertakkingen, de Retina-lijn, de Assa-lijn en de Ute-lijn. Uit de Retina-lijn komen onder meer de hengsten Capitano (Corporal), Corland (Cor de la BryŤre), Landetto (Landgraf I) en Landego (Landgraf I) voort. De Assa-lijn is bekend door de hengsten Carneval (Cor de la BryŤre), Action Hero (Acord II) en de internationale springpaarden Athlet (Athlet Z) van Willy Melliger en Athletico (Athlet Z) met Ludger Beerbaum.

Neumunster [Nimmerdor x Cor de la Bryere] hier onder James Patterson Robinson in LanakenUit de Assa-lijn fokte de familie Van Straaten het springtalent NeumŁnster (Nimmerdor x Cor de la BryŤre). Dit fokproduct nam in 2002 met succes deel aan de finale van de IAN-trofee en de wereldkampioenschappen springen voor jonge paarden in Lanaken, bereden door James Paterson Robinson. Deze ruin is momenteel actief in de internationale springsport met Francie Steinwedell (USA) en was in 2004 geplaatst in La Baule.

Prima Donna-S [Goodtimes x Cor de la Bryere] HolsteinKlik hier voor het actuele stamschema van Holsteiner lijn 104A op Paardenfokken.nl/ Horsetelex.nl.

 

› Klik hier voor het stamschema


Deel deze pagina: